26 בפבר׳ 2025

החשבון חסום ללא סיבה ואנחנו צריכים בדחיפות לפתוח אותו

החשבון שלנו נחסם ולא אמרו לאנו סיבה מודע 

לאחר בדיקה של כל החשבון אני לא רואה שום בעיה שאמורה להוביל לחסימה אשמח למענה מהיר בנושא כי זה ממש חושב לנו 

זה לקוח ענק של נדלן וזה פרויקט שעומד כרגע באוויר 
יכול להיות שהתוכן שמפורסם בקהילה לא יהיה מאומת ועדכני. מידע נוסף
לדעתנו התשובה הזו רלוונטית
26 בפבר׳ 2025
היי,

הפרסום יכול להיעצר על ידי גוגל בכמה אופנים,להלן פירוט (חלקי) לפי דרגות החומרה:
  • מודעות לא מאושרות - זוהי בעיה הדורשת תיקון המודעות ולעיתים תיקון פגמים באתר.
  • השהיית החשבון - בעיות הקשורות לאימות זהות המפרסם או הפרות "קלות" אחרות. לא ניתן לפעול בחשבון עד לתיקון התקלות או ההפרות שהתגלו.
  • השעיית החשבון - החשבון מוקפא. לא ניתן לשחרר אותו על ידי תיקונים. שחרור מהשעייה הוא תהליך הדורש הגשת ערעור, וזאת לאחר תיקון כל ההפרות, וגם בדרך זו הסיכויים לביטול ההשעייה אינם גבוהים.

לא ציינת מה בדיוק קרה לחשבון שלך. אני ממליץ לקרוא את הודעות ההשעייה או ההשהייה כדי לדעת מה ניתן לעשות, אם בכלל, לצורך המשך הפרסום.

בהצלחה,
ארנון
העריכה האחרונה: 26 בפבר׳ 2025
הפוסט הזה מועיל?
כל התשובות (2)
התשובה הרלוונטית ביותר
26 בפבר׳ 2025
היי,

הפרסום יכול להיעצר על ידי גוגל בכמה אופנים,להלן פירוט (חלקי) לפי דרגות החומרה:
  • מודעות לא מאושרות - זוהי בעיה הדורשת תיקון המודעות ולעיתים תיקון פגמים באתר.
  • השהיית החשבון - בעיות הקשורות לאימות זהות המפרסם או הפרות "קלות" אחרות. לא ניתן לפעול בחשבון עד לתיקון התקלות או ההפרות שהתגלו.
  • השעיית החשבון - החשבון מוקפא. לא ניתן לשחרר אותו על ידי תיקונים. שחרור מהשעייה הוא תהליך הדורש הגשת ערעור, וזאת לאחר תיקון כל ההפרות, וגם בדרך זו הסיכויים לביטול ההשעייה אינם גבוהים.

לא ציינת מה בדיוק קרה לחשבון שלך. אני ממליץ לקרוא את הודעות ההשעייה או ההשהייה כדי לדעת מה ניתן לעשות, אם בכלל, לצורך המשך הפרסום.

בהצלחה,
ארנון
העריכה האחרונה: 26 בפבר׳ 2025
26 בפבר׳ 2025
We found the problem. The problem is that one of the people in our company accidentally posted an ad for our eCommerce client on the account of the real estate company we advertise, thus creating an illegal ad because he actually put the other company's links in the wrong account. The question is how can we solve this problem because at the moment nothing can be changed in the account due to the block. It is important for me to note that these are two of our clients who are both on the company's MCC?
26 בפבר׳ 2025
>>" The problem is that one of the people in our company accidentally posted an ad for our eCommerce client on the account of the real estate company we advertise, thus creating an illegal ad because he actually put the other company's links in the wrong account. 

This is not a reason for account suspension: What reason did Google mention?
27 בפבר׳ 2025
אני מחזיר את הדיון לשפה העברית כדי שכל משתמשי הפורום יוכלו ללמוד ממנו ולקחת בו חלק.
אם בחשבון ה-MCC שלכם פורסמו קמפיינים של לקוח מסויים בשני חשבונות שונים לאורך זמן, זה יכול להיראות ולהיחשב כ"עקיפת מערכות".
גם אם הדבר נעשה על ידי מישהו בטעות, זוהי הפרה חמורה של מדיניות הפרסום. אני מציע לכם להגיש ערעור ולהסביר את הטעות.

בהצלחה,
ארנון
false
1271309488762177272
true
חיפוש במרכז העזרה
true
true
true
true
true
73067