26 בפבר׳ 2025
החשבון חסום ללא סיבה ואנחנו צריכים בדחיפות לפתוח אותו
לאחר בדיקה של כל החשבון אני לא רואה שום בעיה שאמורה להוביל לחסימה אשמח למענה מהיר בנושא כי זה ממש חושב לנו
זה לקוח ענק של נדלן וזה פרויקט שעומד כרגע באוויר
יכול להיות שהתוכן שמפורסם בקהילה לא יהיה מאומת ועדכני. מידע נוסף
26 בפבר׳ 2025
הפרסום יכול להיעצר על ידי גוגל בכמה אופנים,להלן פירוט (חלקי) לפי דרגות החומרה:
- מודעות לא מאושרות - זוהי בעיה הדורשת תיקון המודעות ולעיתים תיקון פגמים באתר.
- השהיית החשבון - בעיות הקשורות לאימות זהות המפרסם או הפרות "קלות" אחרות. לא ניתן לפעול בחשבון עד לתיקון התקלות או ההפרות שהתגלו.
- השעיית החשבון - החשבון מוקפא. לא ניתן לשחרר אותו על ידי תיקונים. שחרור מהשעייה הוא תהליך הדורש הגשת ערעור, וזאת לאחר תיקון כל ההפרות, וגם בדרך זו הסיכויים לביטול ההשעייה אינם גבוהים.
לא ציינת מה בדיוק קרה לחשבון שלך. אני ממליץ לקרוא את הודעות ההשעייה או ההשהייה כדי לדעת מה ניתן לעשות, אם בכלל, לצורך המשך הפרסום.
בהצלחה,
ארנון
העריכה האחרונה: 26 בפבר׳ 2025
הפוסט הזה מועיל?לייק דיסלייק
כל התשובות (2)
26 בפבר׳ 2025
הפרסום יכול להיעצר על ידי גוגל בכמה אופנים,להלן פירוט (חלקי) לפי דרגות החומרה:
- מודעות לא מאושרות - זוהי בעיה הדורשת תיקון המודעות ולעיתים תיקון פגמים באתר.
- השהיית החשבון - בעיות הקשורות לאימות זהות המפרסם או הפרות "קלות" אחרות. לא ניתן לפעול בחשבון עד לתיקון התקלות או ההפרות שהתגלו.
- השעיית החשבון - החשבון מוקפא. לא ניתן לשחרר אותו על ידי תיקונים. שחרור מהשעייה הוא תהליך הדורש הגשת ערעור, וזאת לאחר תיקון כל ההפרות, וגם בדרך זו הסיכויים לביטול ההשעייה אינם גבוהים.
לא ציינת מה בדיוק קרה לחשבון שלך. אני ממליץ לקרוא את הודעות ההשעייה או ההשהייה כדי לדעת מה ניתן לעשות, אם בכלל, לצורך המשך הפרסום.
בהצלחה,
ארנון
העריכה האחרונה: 26 בפבר׳ 2025
26 בפבר׳ 2025
26 בפבר׳ 2025
This is not a reason for account suspension: What reason did Google mention?
27 בפבר׳ 2025
אם בחשבון ה-MCC שלכם פורסמו קמפיינים של לקוח מסויים בשני חשבונות שונים לאורך זמן, זה יכול להיראות ולהיחשב כ"עקיפת מערכות".
גם אם הדבר נעשה על ידי מישהו בטעות, זוהי הפרה חמורה של מדיניות הפרסום. אני מציע לכם להגיש ערעור ולהסביר את הטעות.
בהצלחה,
ארנון