Google Ads Editor version 1.2

Läs mer om nya funktioner i versionsinformationen från oktober 2019 för Google Ads Editor version 1.2. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Nya funktioner

Dölj tomma upprepade fält i redigeringsrutan

Vissa objekt har ett stort antal liknande fält, men endast ett fåtal innehåller värden. Tidigare visades alla fält hela tiden, vilket resulterade i en mycket lång redigeringsruta där det krävdes mycket rullning för att gå från fält till fält.

Nu döljs tomma fält och grupper med relaterade fält automatiskt när markeringen ändras. Klicka på pilen längst ned för att se fler fält.

Syntax för att lägga till/ta bort etiketter i CSV-import

I tidigare versioner av Editor var man tvungen att ange hela uppsättningen med etiketter för att uppdatera etiketter för ett objekt via CSV-import eller Gör flera ändringar.

Nu kan du lägga till och ta bort etiketter samtidigt som du behåller alla befintliga:

1. Skriv ett plustecken (+) framför etiketterna för att behålla befintliga etiketter.
  2. Skriv ett minustecken (-) framför etiketterna för att ta bort dem och behålla resten.

Bildnamn

I Google Ads är det möjligt att koppla namn till bilder. Nu visas namn på bilder som har laddats ned från Google Ads-kontot i Editor.

När du lägger till en ny bild från en fil på datorn i Editor används filnamnet som bildnamn. Namnet laddas upp till ditt Google Ads-konto tillsammans med bilddata.

Maximera konverteringsvärde för sökkampanjer

Nu kan du använda budstrategin Maximera konverteringsvärde tillsammans med sökkampanjer. Tänk på att fältet Mål-ROAS i strategin inte är tillåtet och ska lämnas tomt.

Discoverykampanjer

Nu finns det fullständigt stöd för Discovery-kampanjer. Denna version har stöd för Discovery-annonser med en bild (flera tillgångar).

Bildkarusellen stöds ännu INTE.

UACe-kampanjer

Nu finns det fullständigt stöd för UACe-kampanjer (universella interaktiva appannonskampanjer).

Sök efter fel

Nu kan du filtrera utifrån objekt som är märkta med ett specifikt fel. Du kan se eventuella fel genom att välja Överträdelse i filterfältet.

Delade listor med negativa sökord

Du kan nu tillämpa dina befintliga listor med negativa sökord i det delade biblioteket i redigeraren. Denna nya funktion gör det enklare för dig att dela dina listor med negativa sökord mellan olika konton.

Uppdateringar

Frekvenstak för video

Vi har infört två ändringar av frekvenstak för videokampanjer:

1. Frekvenstak kan endast anges på kampanjbasis. Frekvenstak för annonser och annonsgrupper har fasats ut och blockeras av API:et.
  2. Upp till sex frekvenstak är tillåtna, ett för varje kombination av {exponeringar, visningar} × {per dag, per vecka, per månad}. Tidigare var det bara möjligt att ange två frekvenstak, ett för exponeringar och ett för visningar.

Mer detaljerade värden i dialogrutan Lägg upp ändringar

När du klickar på Lägg upp ändringar eller Kontrollera ändringar visas nu antalet ändringar som du har valt att ladda upp/kontrollera. Tidigare visades bara det totala antalet objekt med ändringar i dialogrutan.

Nu delas det sammanlagda antalet upp i antal objekt som ska skapas, uppdateras och raderas. Det innebär att du kan se kommande ändringar så att du vet om du tar bort fler kampanjer än vad du planerade.