Google Ads Editorin versio 1.2

Lue lisää Google Ads Editorin version 1.2 uusista ominaisuuksista ja toiminnoista lokakuun 2019 julkaisutiedoista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uudet ominaisuudet

Piilota muokkausruudun tyhjät toistuvat kentät

Joissakin kohteissa on useita samankaltaisia kenttiä, mutta vain osa niistä on täytetty. Aiemmin Editorin kaikki kentät olivat aina näkyvissä, minkä vuoksi muokkausruutu oli pitkä ja siirtyminen kenttien välillä työlästä.

Nyt tyhjät ja toisiinsa liittyvät kenttäjoukot piilotetaan automaattisesti valintasi mukaan. Jos haluat nähdä lisäkentät, klikkaa alareunasta nuolta.

Lisää tai poista tunnisteiden syntaksi CSV-tuonnin avulla

Jos aiemmin halusit päivittää kohteen tunnisteet CSV-tuonnin avulla tai tehdä kerralla useita muutoksia, koko tunnistejoukko oli määritettävä.

Nyt voit lisätä tai poistaa tunnisteita, mutta säilyttää kaikki olemassa olevat tunnisteet:

1. Jos haluat säilyttää tunnisteen, lisää sen nimen eteen "+".
  2. Poistettavan tunnisteen eteen on lisättävä "-". Tällöin muut tunnisteet säilytetään.

Kuvien nimet

Google Adsissa kuville on mahdollista antaa nimet. Näet Editorissa niiden kuvien nimet, jotka on ladattu Google Ads ‑tililtä.

Kun lisäät Editorissa uuden kuvan tuomalla tiedoston tietokoneeltasi, kuvan nimenä käytetään ladatun tiedoston nimeä. Nimi viedään Google Ads ‑tilillesi yhdessä kuvan datan kanssa.

Maksimoi Hakukampanjoiden konversioarvo

Hakukampanjoissa tuetaan nyt Maksimoi konversioarvo ‑hintatarjousstrategiaa. Muista, että strategian Tavoiteltu mainostuotto ‑kenttä ei ole sallittu ja se on jätettävä tyhjäksi.

Discovery-kampanjat

Discovery-kampanjoita tuetaan nyt täysin. Tämä versio tukee yhden kuvan (usean sisältökohteen) Discovery-mainoksia.

Kuvakarusellia EI vielä tueta.

Universaalit sovelluksen käyttöön aktivoivat kampanjat

Saatavilla on nyt universaalien sovelluksen käyttöön aktivoivien (UACe) kampanjoiden tuki.

Hae virheitä

Voit suodattaa esiin kohteet, joihin liittyy tietty virhe. Näet virheet, kun valitset suodatinpalkista Rikkomus.

Jaetut negatiivisten avainsanojen luettelot

Nyt voit ottaa negatiivisten avainsanojen luettelosi käyttöön Editorin jaetussa kirjastossa. Tämän uuden ominaisuuden avulla jaat negatiivisten avainsanojen luettelosi helposti eri tileillesi.

Päivitykset

Videokampanjoiden näyttötiheyden rajoitukset

Kaksi muutosta Videokampanjoiden näyttötiheyden rajoituksiin:

1. Vain kampanjakohtaiset rajoitukset ovat tuettuja. Mainos- ja mainosryhmäkohtaiset rajoitukset on poistettu käytöstä ja sovellusliittymä estää ne.
  2. Rajoituksia voi olla enintään kuusi, yksi kullekin seuraavista yhdistelmistä: {näyttökerrat, katselukerrat} x {päivässä, viikossa, kuukaudessa}. Aiemmin rajoituksia voitiin määrittää vain kaksi: yksi näyttökerroille ja toinen katselukerroille.

Tarkennetut määrät Vie muutokset ‑valintaikkunassa

Kun valitset Vie muutokset tai Tarkista muutokset, valintaikkunassa näytetään ladattavien tai tarkistettavien muutosten määrä. Aiemmin valintaikkunassa näytettiin vain niiden kohteiden kokonaismäärä, joihin liittyi muutoksia.

Nyt kokonaismäärä on eritelty luotavien, päivitettävien ja poistettavien kohteiden määrän mukaan. Näin näet entistä helpommin tehtävät muutokset ja vältät esimerkiksi poistamasta useita kampanjoita vahingossa.