Google Ads Editorin versio 1.0

Seuraavat ominaisuudet ovat nyt käytettävissä Google Ads Editorin versiossa 1.0. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Useiden tilien tuki

Voit valita ja avata useita tilejä yhdessä ikkunassa ja tehdä muutoksia niihin kaikkiin.

Sujuvampi muokkaaminen

Voit tehdä muutoksia entistä nopeammin, sillä sovelluksen uusi ja aiempaa selkeämpi ulkoasu parantaa tuottavuutta.

Ei-ohitettavien videomainosten täysi tuki

Google Ads Editor tukee nyt ei-ohitettavia In-Stream-videokampanjoita, ‑mainosryhmiä ja ‑mainoksia. Lue lisää videomainosmuodoista.

Päivityksiä omiin sääntöihin

Tämä Google Ads Editorin versio sisältää viisi uutta omaa sääntöä. Voit saada niihin perustuvan ilmoituksen, jos

• Hakuverkostokampanjan mainosryhmässä ei ole responsiivisia hakumainoksia (kun se sisältää jo ainakin yhden laajennetun tekstimainoksen)
  • Videokampanjan kohdistukseen ei ole valittu Googlen videokumppaneita (jos kyseessä ei ole TrueView for Action ‑kampanja)
  • Video Discovery ‑mainosryhmän kohdistukseen on valittu avainsana tai aihe
  • TrueView-kampanjassa on vain TrueView In-Stream ‑videomainoksia mutta sen kohdistukseen on valittu vain YouTube-haku
  • Videokampanjalla on alkamis‑ ja päättymispäivä mutta käytössä on keskimääräinen päiväbudjetti.

Lue lisää omien sääntöjen käyttämisestä.

Mainoksen vahvuusindikaattori

Google Ads Editorissa näkyy nyt responsiivisten hakumainosten yhteydessä Mainoksen vahvuus ‑sarake, joka sisältää jokaisen mainoksen laatuarvion. Vie hiiri mainoksen arvion päälle, niin saat ehdotuksia mainoksen laadun parantamiseen. Huom. Ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä vain englanniksi. Lue lisää responsiivisista hakumainoksista.

Konversiomäärän maksimointi TrueView for Action ‑kampanjoissa

Google Ads Editor tukee nyt konversiomäärän maksimoivaa hintatarjousstrategiaa TrueView for Action ‑kampanjoissa. Lue lisää TrueView for Action ‑kampanjan luomisesta.

Konversiomäärän maksimointi Display-kampanjoissa

Konversiomäärän maksimoiva hintatarjousstrategia on nyt käytettävissä Display-kampanjoissa ja Älykkäissä Display-kampanjoissa. Lue lisää konversiomäärän maksimoivista hintatarjouksista.

Lisää tukea Sovelluskampanjoille

Sovelluskampanjoiden osalta tämä Google Ads Editorin versio tukee seuraavia:

• kampanjatason elementit sekä mainosryhmät ja mainokset
  • ROAS-tavoitteen ja CPA-tavoitteen hintatarjousstrategiat sekä konversiomäärän maksimoiva strategia
  • sovelluksensisäisen toiminnan arvon optimointitavoite (jos sitä käytetään yhdessä CPA-tavoitteen strategian kanssa).

Lue lisää Sovelluskampanjoista.

Yleisökohdistus Älykkäissä Display-kampanjoissa

Yleisökohdistus (johon kuuluu myös yleisöjen poissulkeminen) on nyt käytettävissä Älykkäissä Display-kampanjoissa. Lue lisää Älykkäistä Display-kampanjoista ja siitä, miten voit sulkea tiettyjä yleisöjä pois kohdistuksesta.

Puskurikampanjat ovat nyt Videokampanjoita

Puskurivideokampanjat ovat nyt Videokampanjoita, joissa käytetään manuaalista tuhannen impression hinnan strategiaa (manuaalinen CPM). Halutessasi voit muuttaa hintatarjousstrategiaksi tuhannen impression hintatavoitteen (CPM-tavoite), jolloin voit lisätä kampanjoihin In-Stream-mainoksia. Lue lisää videomainosmuodoista.

Viestielementit

Tässä Google Ads Editorin versiossa on täysi tuki viestielementeille. Lue lisää viestielementeistä.