Versio 12.5

Seuraavat ominaisuudet ovat käytettävissä Google Ads Editorin versiossa 12.5. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Enemmän tekstiä laajennetuissa tekstimainoksissa

Olemme tehneet äskettäin muutoksia laajennettuihin tekstimainoksiin, jotta sinulla olisi enemmän tilaa kertoa viestisi asiakkaille. Voit nyt lisätä kolmannen otsikon ja toisen kuvauksen sekä kirjoittaa kumpaankin kuvauskenttään jopa 90 merkkiä. Lue lisää laajennetuista tekstimainoksista.

Uusi kuvausrivi Dynaamisissa hakumainoksissa

Dynaamisissa hakumainoksissa on entistä enemmän tilaa potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen. Voit nyt lisätä toisen kuvauksen ja kirjoittaa kumpaankin kuvauskenttään jopa 90 merkkiä. Lue lisää Dynaamisista hakumainoksista.

Pidemmät kuvaukset "vain soitto" ‑mainoksissa

"Vain soitto" ‑mainoksissa kuvauskentän merkkirajoitus on nostettu 90:een. Lue lisää "vain soitto" ‑mainoksista.

Uusi oma sääntö: Sivustolinkit, joissa ei ole kuvausta

Sivustolinkkielementit, joissa on kuvausteksti, voivat parantaa klikkausprosenttiasi. Kun tämä oma sääntö on käytössä, näet varoituksen, jos yrität lisätä tai muokata sivustolinkkien syötekohteita, joihin ei ole liitetty kuvaustekstiä. Lue lisää omista säännöistä.