Version 12.5

I Google Ads Editor version 12.5 er der adgang til følgende funktioner: Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Mere tekst i udvidede tekstannoncer

Vi har for nylig ændret de udvidede tekstannoncer, så du har mere plads til at formidle dit budskab til dine kunder. Nu kan du tilføje en tredje overskrift og en anden beskrivelse, og hvert beskrivelsesfelt har en tegnbegrænsning på 90 tegn. Få flere oplysninger om udvidede tekstannoncer.

Ny beskrivelseslinje til dynamiske søgeannoncer

Der er mere plads i de dynamiske søgeannoncer, så du kan formidle dit budskab til potentielle kunder. Nu kan du tilføje en anden beskrivelseslinje, og begge beskrivelsesfelter har en tegnbegrænsning på 90 tegn. Få flere oplysninger om dynamiske søgeannoncer

Længere beskrivelser til opkaldsannoncer

I opkaldsannoncer er tegnbegrænsningen i beskrivelsesfeltet blevet sat op til 90 tegn. Få flere oplysninger om opkaldsannoncer

Ny tilpasset regel: Undersidelinks uden beskrivelser

Aktiver til undersidelink med en beskrivelsestekst kan forbedre din klikrate, og denne tilpassede regel advarer dig, hvis du forsøger at tilføje eller redigere feedelementer i undersidelinks uden en tilknyttet beskrivelsestekst. Få flere oplysninger om tilpassede regler