Versió 12.5

Les funcions següents ja estan disponibles a la versió 12.5 de Google Ads Editor. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Més text als anuncis de text ampliat

Fa poc, hem introduït una sèrie de canvis als anuncis de text ampliat, a fi que tingueu més marge per fer arribar el vostre missatge als clients. Ara podeu afegir un tercer títol i una segona descripció, i cada camp de descripció té un límit de 90 caràcters. Més informació sobre els anuncis de text ampliat

Nova línia de descripció per als anuncis dinàmics de cerca

Ara els anuncis dinàmics de cerca us ofereixen més espai per fer arribar el vostre missatge als clients potencials, ja que podeu afegir una segona línia de descripció. Cada camp de descripció té un límit de 90 caràcters. Més informació sobre els anuncis dinàmics de cerca

Descripcions més llargues per als anuncis de només trucada

En el cas dels anuncis de només trucada, el límit de caràcters del camp de descripció s'ha incrementat a 90 caràcters. Més informació sobre els anuncis de només trucada

Nova regla personalitzada: enllaços de lloc sense descripcions

Els recursos d'enllaç de lloc amb text descriptiu poden millorar la vostra ràtio de clics d'entrada (CTR); aquesta regla personalitzada us avisarà si intenteu afegir o editar elements de feed dels enllaços de lloc que no tinguin text descriptiu associat. Més informació sobre les regles personalitzades