Optionele URL's in de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen'

In de tool Meerdere wijzigingen aanbrengen zijn de zichtbare URL en de uiteindelijke URL optioneel.

Als u geen URL's opneemt, probeert Google Ads Editor URL's te gebruiken van bestaande advertenties van hetzelfde type in dezelfde advertentiegroep. Als er geen geschikte overeenkomsten worden gevonden, worden de nieuwe advertenties wel gemaakt, maar blijven de URL-velden leeg. De nieuwe advertenties worden met rode foutsignalen weergegeven in de gegevensweergave totdat u de ontbrekende URL's toevoegt.