Valgfrie webadresser i værktøjet Foretag flere ændringer

I værktøjet Foretag flere ændringer er den annoncerede webadresse og den endelige webadresse valgfrie.

Hvis du ikke inkluderer webadresser, forsøger Google Ads Editor at "låne" webadresser fra allerede oprettede annoncer af samme type i samme annoncegruppe. Hvis der ikke findes egnede match, oprettes de nye annoncer med tomme webadressefelter. Indtil du tilføjer de manglende webadresser, vises de nye annoncer med røde fejlmarkeringer i datavisningen.