Ange standardinställningar för nya kampanjer

Dina standardinställningar för kampanjer gäller för nya kampanjer du skapar i Google Ads Editor.

Du kan ändra standardinställningarna när som helst, och du kan ändra kampanjinställningarna på fliken Kampanjer eller via en CSV-import.

Så här ändrar du standardinställningar för kampanj:

1. Öppna Verktyg > Inställningar (Windows) eller Google Ads Editor >Inställningar (Mac).
  2. Välj fliken Standardinställningar för kampanjer.
  3. Välj språk och plats du vill rikta in dig på under Standardinriktning. Du kan bara välja en plats och ett språk som standardinställning för en kampanj. Vill du rikta in dig på flera språk eller platser skapar du en ny kampanj och redigerar kampanjinställningarna.
  4. Under standardnätverk väljer du de nätverksinställningar du vill ha som standard.
  5. Klicka på OK.