Angi standardinnstillinger for nye kampanjer

Standardinnstillingene gjelder for nye kampanjer som opprettes i Google Ads Editor.

Du kan endre standardinnstillingene når som helst, og du kan redigere innstillingene for en kampanje i Kampanjer-fanen eller med CSV-import.

Slik endrer du standard kampanjeinnstillingene:

1. Velg Verktøy > Innstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Innstillinger (Mac).
  2. Velg Standard kampanjeinnstillinger-fanen.
  3. Velg målspråk og plassering under Standardmålretting. Vær oppmerksom på at du kan velge bare ett sted og ett språk som standardinnstilling for kampanjer. Hvis du vil målrette mot flere steder eller språk, kan du opprette en ny kampanje og deretter redigere kampanjeinnstillingene.
  4. Velg standard nettverksinnstillinger under Standardnettverk.
  5. Klikk på OK.