Standaardinstellingen opgeven voor nieuwe campagnes

Uw standaardinstellingen voor campagnes zijn van toepassing op nieuwe campagnes die u maakt in Google Ads Editor.

U kunt uw standaardinstellingen op elk gewenst moment wijzigen. U kunt de instellingen van een campagne wijzigen op het tabblad 'Campagnes' of door een CSV-bestand te importeren.

Ga als volgt te werk om uw standaard campagne-instellingen te wijzigen:

1. Selecteer Hulpprogramma's > Instellingen (Windows) of Google Ads Editor > Voorkeuren (Mac).
  2. Selecteer het tabblad 'Standaardcampagne-instellingen'.
  3. Selecteer bij 'Standaardtargeting' uw targettaal en -locatie. U kunt maximaal één locatie en één taal selecteren in de standaardinstellingen voor uw campagnes. Als u meerdere locaties of talen wilt targeten, maakt u een nieuwe campagne en bewerkt u de campagne-instellingen.
  4. Selecteer bij 'Standaardnetwerken' uw standaard netwerkinstellingen.
  5. Klik op OK.