Versjon 12.2

Versjon 12.2 av Google Ads Editor har en rekke oppdateringer, deriblant Gmail-elementannonser, full støtte for promoterings- og videoelementer samt en ny type budsjett for videoannonser. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Elementannonser i Gmail

Google Ads Editor har nå full støtte for elementannonser i Gmail.

Totalbudsjetter for kampanjer

I videokampanjer kan du nå velge «Totalbudsjett for kampanjen» som type budsjett.

Finn ut mer

Oppdatering av egendefinerte regler

Nå kan du bruke nye innebygde regler i elementer med tekstutdrag og i kampanjer og annonsegrupper som ikke kjøres.

Finn ut mer

Semantisk plassering

I Google Ads Editor kan du nå angi en budmodifikator for å målrette annonser mot bestemte steder.

Finn ut mer

Promoteringselementer

Promoteringselementer støttes nå fullt ut i Google Ads Editor.

Finn ut mer

Livsbegivenheter

Livsbegivenheter er nå en kategori innenfor målretting.

Finn ut mer

Elementer i videokampanjer

Nå støttes alle elementer i videokampanjer.

Finn ut mer

Annonserotasjon på annonsegruppenivå

Nå kan du angi at annonsene i annonsegrupper roteres.

Utvidet språkmålretting

Nå har vi lansert språkmålretting i kampanjer for språkene tamil, telugu og bengali.