Versie 12.2

Google Ads Editor versie 12.2 bevat verschillende updates, waaronder op componenten gebaseerde advertenties in Gmail, complete ondersteuning voor promotie- en videocomponenten en een nieuwe optie voor het budgettype voor videoadvertenties. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Op componenten gebaseerde advertenties in Gmail

Op componenten gebaseerde advertenties in Gmail worden nu 100% ondersteund in Google Ads Editor.

Totaalbudgetten van campagnes

Voor videocampagnes is er nu de mogelijkheid om het budgettype Campagnetotaal te kiezen.

Meer informatie

Aangepaste regels geüpdatet

Er zijn nu nieuwe ingebouwde aangepaste regels beschikbaar voor componenten voor website-informatie en niet-weergegeven campagnes en advertentiegroepen.

Meer informatie

Semantische locatie

U kunt nu een bodmodifier instellen om uw advertenties te targeten op locatie met Google Ads Editor.

Meer informatie

Promotiecomponenten

Promotiecomponenten worden nu 100% ondersteund door Google Ads Editor.

Meer informatie

Levensgebeurtenissen

Levensgebeurtenissen is nu een categorie bij doelgroeptargeting.

Meer informatie

Componenten voor videocampagnes

Componenten voor videocampagnes worden nu ondersteund.

Meer informatie

Advertentieroulatie op advertentiegroepniveau

Advertentiegroepen kunnen nu zo worden ingesteld dat advertenties worden gerouleerd.

Uitgebreide targeting op taal

Targeting op taal voor campagnes is nu beschikbaar voor Bengaals, Tamil en Telugu.