Versió 12.2

La versió 12.2 de Google Ads Editor inclou diverses actualitzacions, com ara els anuncis basats en recursos de Gmail, la compatibilitat total amb els recursos de promoció i de vídeo, i una nova opció de tipus de pressupost per als anuncis de vídeo. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Anuncis basats en recursos de Gmail

Els anuncis basats en recursos de Gmail ja són totalment compatibles amb Google Ads Editor.

Pressupostos del tipus Total de la campanya

Ara, a les campanyes de vídeo podeu triar el tipus de pressupost Total de la campanya.

Més informació

Actualització de les regles personalitzades

Hi ha noves regles personalitzades integrades per als recursos de fragment de lloc, així com per a les campanyes i els grups d'anuncis que no es publiquen.

Més informació

Ubicació semàntica

Ja podeu definir un modificador d'oferta per segmentar els anuncis per ubicació amb Google Ads Editor.

Més informació

Recursos de promoció

Ara, els recursos de promoció són totalment compatibles amb Google Ads Editor.

Més informació

Esdeveniments vitals

Ara, "Esdeveniments vitals" és una categoria de segmentació per públic.

Més informació

Recursos de campanya de vídeo

Ara, s'admeten tots els recursos de campanya de vídeo.

Més informació

Rotació d'anuncis al nivell de grup d'anuncis

Ja es pot configurar la rotació d'anuncis als grups d'anuncis.

Segmentació per idioma, ara disponible en més idiomes

La segmentació per idioma de les campanyes ja està disponible en bengalí, tàmil i telugu.