Versio 12.1

Google Ads Editorin versioon 12.1 sisältyy useita päivityksiä, kuten Laajennettujen dynaamisten hakumainosten ja Showcase Shopping ‑mainosten tuki sekä uusia hintatarjousvaihtoehtoja Tarkennetut hintatarjousmuutokset ‑työkalussa. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Laajennetut dynaamiset hakumainokset

Nyt voit luoda ja muokata Laajennettuja dynaamisia hakumainoksia Google Ads Editorissa.

Lue lisää

Showcase-mainokset

Google Ads Editor tukee nyt Shopping Showcase ‑mainoksia ja ‑mainosryhmätyyppejä.

Lue lisää

Uusi kampanjan tavoite Sovelluskampanjoille

Sovelluskampanjoissa on nyt uusi Sovelluksessa tehdyt valinnat ‑tavoite. Sen avulla voit kohdistaa mainontasi käyttäjille, jotka todennäköisesti tekevät sovelluksessa kampanjaasi varten määrittämiäsi valintoja.

Lue lisää

Ensimmäisen sijainnin hintatarjous

Tarkennetut hintatarjousmuutokset ‑työkalu sisältää nyt Ensimmäisen sijainnin hintatarjous ‑vaihtoehdon, jonka avulla voit tavoittaa mahdollisimman suuren yleisön budjettisi sallimissa rajoissa.

Lue lisää

Avainsanan näkymiseen liittyvät työkalut

Uudessa Avainsanan näyttöleveys ‑sarakkeessa näkyy avainsanatekstin pituus merkkeinä. Tämä helpottaa tekstin pituusrajoitusten noudattamista. Huom. Tämä sarake on oletusarvoisesti piilotettu.

Sääntöjä rikkovien kampanjoiden näkyminen

Voit nyt nähdä kampanjat ja mainosryhmät, jotka rikkovat omia sääntöjäsi. Tällaiset rikkomukset näkyvät tililläsi muiden virheilmoitusten ja varoitusten yhteydessä.

Lue lisää

Mahdollisuus ladata aiempaa enemmän tietoja

Voit nyt ladata mittareita, jotka koskevat ensimmäisen sijainnin hintatarjousta, mainoksen relevanssia, laskeutumissivukokemusta ja klikkausprosenttia.

Lue lisää