Versió 12.1

La versió 12.1 de Google Ads Editor inclou diverses novetats, com ara la compatibilitat amb els anuncis dinàmics de cerca ampliats i els anuncis d'aparador de compres, i noves opcions d'oferta a l'eina Canvis avançats de les ofertes. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Anuncis dinàmics de cerca ampliats

Ja podeu utilitzar Google Ads Editor per crear i editar anuncis dinàmics de cerca ampliats.

Més informació

Anuncis d'aparador

Ara Google Ads Editor admet els anuncis i els grups d'anuncis d'aparador de compres.

Més informació

Nou objectiu a les campanyes d'aplicacions

Ara les campanyes d'aplicacions inclouen l'objectiu "Accions des de l'aplicació", que us permet orientar els anuncis als usuaris amb més probabilitats de completar a l'aplicació les accions concretes que hàgiu configurat a la campanya.

Més informació

Ofertes de primera posició

Ara l'eina Canvis avançats de les ofertes inclou les ofertes de primera posició per ajudar-vos a obtenir el màxim abast amb el vostre pressupost.

Més informació

Eines de visualització de paraules clau

A la nova columna Amplada de visualització de la paraula clau es mostra la longitud de text de cada paraula clau en diferents unitats de visualització per tal que els usuaris puguin valorar el límit de text. Nota: de manera predeterminada, aquesta columna està amagada.

Mostrar infraccions de les campanyes

Ara podeu veure les campanyes i els grups d'anuncis que infringeixen les vostres regles personalitzades. Aquestes infraccions es mostraran juntament amb els altres missatges d'error o d'advertiment del vostre compte.

Més informació

Baixar més mètriques

Ara podeu baixar mètriques corresponents a l'oferta de primera posició, a la rellevància de l'anunci, a l'experiència a la pàgina de destinació i a la ràtio de clics d'entrada.

Més informació