Kopiera endast sökordstext eller placeringsadress

Du kan kopiera och klistra in en lista med bara sökordstext eller placeringsadresser, utan information om t.ex. den slutliga webbadressen, bud eller status.

Det här alternativet finns främst för att klistra in sökordstext utanför Google Ads Editor, t.ex. i en textfil eller ett kalkylblad. Det är inte möjligt att klistra in sökordstext eller placeringsadresser direkt i annonsgrupper i Google Ads Editor.

1. Markera i kontoträdet ditt kontonamn eller en specifik kampanj eller annonsgrupp som innehåller sökorden eller placeringarna som du vill kopiera.
  2. Gå till Sökord och inriktning i typlistan och välj sedan antingen Sökord eller Placeringar.
  3. Välj ett eller flera sökord eller placeringar i datavyn, eller gå till Redigera > Markera alla.
  4. Öppna menyn Redigera > Kopiera sökordstext eller placeringsadress.
  5. Klistra in sökordstexten i textfilen, kalkylbladet eller något annat mål.