Kopiér kun søgeordsteksten eller placeringswebadresserne

Du kan kopiere og indsætte en liste kun med din søgeordstekst eller dine placeringswebadresser, der ikke indeholder oplysninger som endelig webadresse, bud og status.

Denne valgmulighed er tilgængelig primært til indsættelse af søgeordstekst uden for Google Ads Editor, f.eks. i en tekstfil eller et regneark. Det er ikke muligt at indsætte søgeordstekst eller placeringswebadresser direkte i annoncegrupper i Google Ads Editor.

1. I kontotræet skal du vælge navnet på din konto eller en bestemt kampagne eller annoncegruppe, der indeholder de søgeord eller placeringer, som du vil kopiere.
  2. I typelisten skal du gå til Søgeord og målretning og derefter vælge enten Søgeord eller Placeringer.
  3. I datavisningen skal du vælge et eller flere søgeord eller placeringer eller gå til Rediger > Vælg alle.
  4. Gå til menuen Rediger > Kopiér søgeordstekst eller placeringswebadresse.
  5. Indsæt søgeordsteksten i en tekstfil, et regneark eller en anden destination.

Relaterede links