Advertenties exporteren als uitgebreide tekstadvertenties of als responsieve advertenties

Belangrijk
  • Vanaf 30 juni 2022 kunt u geen uitgebreide tekstadvertenties meer maken of bewerken.
  • Uitgebreide tekstadvertenties worden nog steeds weergegeven en u kunt nog steeds rapporten over de prestaties bekijken.
  • U kunt uw uitgebreide tekstadvertenties ook nog altijd onderbreken, hervatten of zo nodig verwijderen.
  • We raden u ten zeerste aan over te stappen op responsieve zoekadvertenties.
  • Meer informatie over deze wijziging in uitgebreide tekstadvertenties

Met Google Ads Editor kunt u bepaalde advertenties exporteren als uitgebreide tekstadvertenties of als responsieve advertenties. U kunt tekstadvertenties exporteren als uitgebreide tekstadvertenties, die meer ruimte bieden voor uw advertentietekst. U kunt ze ook exporteren als responsieve advertenties, waarvan de afmetingen, het uiterlijk en de indeling automatisch worden aangepast aan bijna elke beschikbare advertentieruimte. U kunt ook uitgebreide tekstadvertenties exporteren als responsieve advertenties.

Instructies

Tekstadvertenties exporteren als uitgebreide tekstadvertenties

1. Selecteer in de accountstructuur het account met de campagne die u wilt bewerken.
  2. Selecteer in de typenlijst Advertenties en vervolgens Tekstadvertenties.
  3. Selecteer in de gegevensweergave de advertenties die u wilt converteren naar uitgebreide tekstadvertenties.
  4. Klik op Exporteren als en selecteer Exporteren als uitgebreide tekstadvertenties.
  5. Kies het bestandstype en de locatie waar u het bestand wilt opslaan.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Open het bestand.
  8. Vul deze ontbrekende velden in:
    • Kop 2 (vereist)
    • Pad 1/Pad 2 (optioneel)
      • U kunt ook uw beschrijving updaten. Deze mag uit maximaal 80 tekens bestaan.
  9. Sla het bestand op met een nieuwe naam.
  10. Selecteer in de accountmanager van Google Ads Editor het account waarin u het bestand wilt importeren.
  11. Klik op Importeren en vervolgens op Uit bestand….
  12. Klik op Voltooien wanneer importeren is afgerond.

Tekstadvertenties exporteren als responsieve advertenties

1. Selecteer in de accountstructuur het account met de campagne die u wilt bewerken.
  2. Selecteer in de typenlijst Advertenties en vervolgens Tekstadvertenties.
  3. Selecteer in de gegevensweergave de advertenties die u wilt converteren naar responsieve advertenties.
  4. Klik op Exporteren als en selecteer Exporteren als responsieve advertenties.
  5. Kies het bestandstype en de locatie waar u het bestand wilt opslaan.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Open het bestand.
  8. Vul deze ontbrekende velden in:
    1. Lange kop
    2. Bedrijfsnaam
    3. Afbeelding
  9. Sla het bestand op met een nieuwe naam.
  10. Selecteer in de accountmanager van Google Ads Editor het account waarin u het bestand wilt importeren.
  11. Klik op Importeren en vervolgens op Uit bestand….
  12. Klik op Voltooien wanneer importeren is afgerond.

Uitgebreide tekstadvertenties exporteren als responsieve advertenties

1. Selecteer in de accountstructuur het account met de campagne die u wilt bewerken.
  2. Selecteer in de typenlijst Advertenties en vervolgens Uitgebreide tekstadvertenties.
  3. Selecteer in de gegevensweergave de advertenties die u wilt converteren naar responsieve advertenties.
  4. Klik op Exporteren als en selecteer Exporteren als responsieve advertenties.
  5. Kies het bestandstype en de locatie waar u het bestand wilt opslaan.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Open het bestand.
  8. Vul deze ontbrekende velden in:
    1. Bedrijfsnaam
    2. Afbeelding
  9. Selecteer in de accountmanager van Google Ads Editor het account waarin u het bestand wilt importeren.
  10. Klik op Importeren en vervolgens op Uit bestand….
  11. Klik op Voltooien wanneer importeren is afgerond.