Plaatsingen verwijderen

Afzonderlijke plaatsingen selecteren om te verwijderen

1. Selecteer in de accountstructuur het account, de campagne of de advertentiegroep met de plaatsingen die u wilt verwijderen.
  2. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaatsingen in de lijst met typen.
  3. Selecteer een of meer plaatsingen.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. De verwijderde plaatsingen worden doorgestreept met een min-teken ( - ) ernaast weergegeven in de gegevensweergave.

Een lijst met plaatsingen uit bepaalde campagnes en advertentiegroepen verwijderen

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaatsingen in de lijst met typen.
  2. Klik op Meerdere wijzigingen aanbrengen.
  3. Selecteer Verwijderen naast 'Bulksgewijze wijziging'.
  4. Typ of plak de te verwijderen gegevens in het raster.
  5. Klik op Verwerken.
  6. Klik op Wijzigingen voltooien en beoordelen om verder te gaan. Klik op Terugzetten en annuleren als u de bewerking wilt annuleren.
  7. Klik op Behouden als u de uitstaande wijzigingen aan uw account wilt toevoegen. Klik op Afwijzen als u de wijzigingen ongedaan wilt maken.

Enkele plaatsingen verwijderen tijdens het toevoegen of updaten van andere plaatsingen

Met de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen' kunt u de status van meerdere plaatsingen tegelijk wijzigen. U geeft gewoon voor elke plaatsing de nieuwe status op (ingeschakeld, onderbroken of verwijderd) en Google Ads Editor zorgt ervoor dat de plaatsingen in één keer worden toegevoegd, geüpdatet en verwijderd. Meer informatie over het bewerken van uw plaatsingen.

Plaatsingen verwijderen uit een account (als u niet weet hoe de campagnes of advertentiegroepen heten)

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaatsingen in de lijst met typen.
  2. Klik op het zoekpictogram Geavanceerd zoeken > Hulpprogramma Zoeken.
  3. Selecteer Alle > Plaatsing > Uiteindelijke URL in het dropdown-menu.
  4. Selecteer is gelijk aan in het volgende dropdown-menu.
  5. Typ de uiteindelijke URL van uw plaatsing en klik op de zoekknop.
  6. Selecteer de plaatsingen die u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.
  7. Herhaal deze stappen om meerdere plaatsingen te zoeken en te verwijderen.

Alle plaatsingen vervangen

U kunt de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen' gebruiken om uw bestaande plaatsingen te vervangen door een nieuwe lijst.

1. Selecteer Vervangen onder 'Bulksgewijze wijziging'.
  2. Uw bestaande plaatsingen worden verwijderd en vervangen door uw nieuwe lijst.