Plaatsingen bewerken

Met Google Ads Editor kunt u plaatsingen op diverse manieren bewerken. Kies een van de onderstaande methoden om uw plaatsingen en de bijbehorende CPC- of CPM-biedingen, de uiteindelijke URL's en de status bij te werken.

Specifieke plaatsingen selecteren en bewerken

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaatsingen in de lijst met typen.
  2. Selecteer een of meer plaatsingen in de gegevensweergave.
  3. Bewerk de geselecteerde plaatsing, het bod, de bodaanpassing, de uiteindelijke URL of de status in het bewerkingspaneel. Wanneer er meerdere plaatsingen zijn geselecteerd, worden de wijzigingen in elk veld toegepast op alle geselecteerde plaatsingen.

Meerdere plaatsingen bewerken

Kies een van de volgende opties voor het updaten van meerdere plaatsingen.

• Met de tool Meerdere wijzigingen aanbrengen kunt u plaatsingen toevoegen, bewerken en verwijderen of uw bestaande plaatsingen vervangen.
  • Met Geavanceerd zoeken kunt u een groep plaatsingen met bepaalde kenmerken zoeken en bewerken of verwijderen.
  • Met de tool Tekst toevoegen kunt u in alle geselecteerde rijen tekst aan een bepaalde kolom toevoegen.
  • Met de tool Tekst vervangen kunt u tekst in uw plaatsingen zoeken en vervangen.

URL's en biedingen voor plaatsingen bewerken

Als u meerdere uiteindelijke URL's of biedingen voor plaatsingen wilt bewerken, gebruikt u de tool Geavanceerde URL-wijzigingen of Geavanceerde biedingswijzigingen.

Bekijk gedetailleerde instructies voor het bewerken van meerdere biedingen voor plaatsingen en het bewerken van meerdere URL's voor plaatsingen.