Uitgesloten sites toevoegen

Kies een van de onderstaande opties om sites uit te sluiten voor uw advertentiegroep of campagne.

Afzonderlijke sites uitsluiten voor advertentiegroepen of campagnes

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaatsingen, uitsluitingen in de lijst met typen.
  2. Klik op Uitsluiting toevoegen en selecteer het type uitgesloten site (campagne of advertentiegroep).
  3. Selecteer desgevraagd de bestemming voor de nieuwe uitgesloten site op en klik op OK.
  4. Geef de uitgesloten site op in het bewerkingspaneel.

Meerdere uitgesloten sites toevoegen

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaatsingen, uitsluitingen in de lijst met typen.
  2. Klik op Meerdere wijzigingen aanbrengen.
  3. Selecteer onder 'Bestemming' de optie Mijn gegevens bevatten kolommen voor campagnes en/of advertentiegroepen of Geselecteerde bestemmingen gebruiken.
  4. Typ of plak uw wijzigingen in het raster.
  5. Klik op Verwerken.
  6. Klik op Wijzigingen voltooien en beoordelen om verder te gaan.
  7. Klik op Behouden als u de uitstaande wijzigingen aan uw account wilt toevoegen.

Ongewenste sites uit een andere advertentiegroep of campagne plakken

U kunt uitgesloten sites kopiëren en plakken van de ene advertentiegroep of campagne naar de andere.

Als u uitgesloten sites in meerdere advertentiegroepen of campagnes wilt plakken, kunt u meervoudige selectie gebruiken om in de gegevensweergave de campagnes of advertentiegroepen te selecteren waarnaar u wilt kopiëren, en vervolgens uw items op de gebruikelijke wijze plakken.