Sitelinks

Sitelinkapparaten en -planningen bijwerken

Selecteer om de instellingen van een sitelink te wijzigen eerst de sitelink en wijzig vervolgens naar wens de onderstaande instellingen:

Targeting op platform

• Kies Alles, Desktop of Mobiel.
  • Deze instelling moet hetzelfde zijn voor alle sitelinks in een campagne of advertentiegroep.

Apparaatvoorkeur

• Klik op Bewerk deze sitelinks in de gedeelde bibliotheek en selecteer Mobiel of Alles onder 'Apparaatvoorkeur'.
  • ​Sitelinks binnen een campagne of advertentiegroep kunnen verschillende apparaatvoorkeuren hebben.

Begindatum en einddatum

• Klik op Bewerk deze sitelinks in de gedeelde bibliotheek en geef de begin- en einddatum op.

Planning