Undersidelinks i annoncer

Tilføj eller importér flere undersidelinks

Trin 1: Opret listen over undersidelinks

Hvis du opretter et regneark eller en tekstfil med dine undersidelinks, kan du kopiere og indsætte listen direkte i Google Ads Editor.

Følgende kolonner er obligatoriske:

• Kampagneniveau
  • Annoncegruppe (kun for undersidelinks på annoncegruppeniveau)
  • Linktekst
  • Endelig webadresse

Følgende kolonner er valgfrie:

• Beskrivelseslinje 1 og Beskrivelseslinje 2: Brug disse kolonner til at indtaste yderligere oplysninger om et undersidelink.
  • Målretning efter platform: Angiv "Mobil", "Computer" eller "Alle". Denne indstilling gælder for alle undersidelinks i en kampagne eller annoncegruppe, så alle undersidelinks i en kampagne eller annoncegruppe skal have samme værdi i denne kolonne.
  • Foretrukket enhed: Angiv "Mobil" eller "Alle". Hvert undersidelink i en kampagne eller annoncegruppe kan om nødvendigt have forskellige indstillinger i denne kolonne.
  • Startdato
  • Slutdato
  • Annonceplanlægning: Brug denne kolonne til at planlægge, hvornår undersidelinket skal køre, f.eks. på bestemte ugedage eller klokkeslæt. Få flere oplysninger om, hvordan du formaterer annonceplanlægning i Google Ads Editor.

Hvis du inkluderer en kolonneoverskriftsrække, skal kolonneoverskrifterne være på engelsk. Se en liste over overskrifter.

Her er et eksempel på en import af undersidelink, herunder kolonneoverskriftsrækken:

Kampagneniveau Linktekst Endelig webadresse Platformsmålretning Foretrukken enhed
Min kampagne linkeksempel 1 http://www.example.com Alle Alle
Min kampagne linkeksempel 2 http://www.anotherexample.com Alle Mobil
Hvis du vil importere undersidelinks med samme tekst og forskellige webadresser, skal du sørge for at ændre dine indstillinger for import af undersidelinks, inden ændringerne importeres.

Trin 2: Tilføj undersidelinks

Du kan tilføje din liste over undersidelinks på en af følgende måder:

• Værktøjet "Foretag flere ændringer": Vælg Annonceaktiver > Undersidelinks i typelisten, og klik derefter på Foretag flere ændringer.
  • Importér CSV-fil: Følg vejledningen til import af en CSV-fil, og sørg for at inkludere de obligatoriske kolonner (kampagne, annoncegruppe, linktekst og endelig webadresse).