Undersidelinks i annoncer

Opdater enheder og tidsplan for undersidelinks

Hvis du vil ændre indstillingerne for et undersidelink, skal du først vælge undersidelinket og derefter vælge indstillingerne nedenfor:

Målretning efter platform

• Vælg Alle, Computer eller Mobil.
  • Denne indstilling skal være den samme for alle undersidelinks i en kampagne eller annoncegruppe.

Foretrukket enhed

• Klik på Rediger disse undersidelinks i den delte samling, og vælg Mobil eller Alle under "Foretrukket enhed".
  • Undersidelinks i en kampagne eller annoncegruppe kan have forskellige foretrukne enheder.

Startdato og slutdato

• Klik på Rediger disse undersidelinks i den delte samling, og indtast start- og slutdatoen.

Tidsplan

• Opdater tidsplanen for et undersidelink ved at importere en tidsplan i værktøjet "Foretag flere ændringer" eller ved at kopiere en tidsplan fra et andet undersidelink eller en anden kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du planlægger kampagner og undersidelinks.