Sitelinks

Een sitelink toevoegen aan een account, campagne of advertentiegroep

Als veel van uw campagnes en advertentiegroepen gebruikmaken van dezelfde sitelinks, hoeft u deze niet telkens opnieuw op te geven. U kunt snel en makkelijk sitelinks toevoegen vanuit de gedeelde bibliotheek in Editor. Volg de onderstaande stappen om sitelinks toe te voegen aan uw account, campagnes en advertentiegroepen.

1. Selecteer in het accountoverzicht het account, de campagne of de advertentiegroep waaraan u de sitelink wilt toevoegen.
  2. Selecteer in de lijst met typen Advertentiecomponenten > Sitelinks.
  3. Klik op Sitelink toevoegen.
  4. Selecteer een sitelink uit uw gedeelde bibliotheek.
  5. Klik op OK.

Opmerking: U ziet alle gedeelde items op accountniveau in de gedeelde bibliotheek, ook als alleen sommige campagnes zijn gedownload. Gedeelde sitelinks tonen geen koppelingen voor campagnes die niet zijn gedownload. Voordat u sitelinks uit de weergave Gedeelde sitelinks verwijdert, moet u checken of ze niet zijn gekoppeld aan campagnes die niet zijn gedownload.