Sitelinks

Een sitelink toevoegen aan een campagne of advertentiegroep

Vanaf half maart 2022 voeren we enkele wijzigingen door zodat u meer potentiële klanten kunt aanspreken en uw advertentie-extensies makkelijker kunt beheren.

• Sitelink-extensies die op een hoger niveau in de accountstructuur zijn gemaakt, kunnen voortaan worden gecombineerd met sitelink-extensies op lagere niveaus als deze volgens de voorspelling betere prestaties opleveren.
  • Als u bijvoorbeeld sitelink-extensies op campagneniveau en op accountniveau heeft, kunnen uw sitelink-extensies op accountniveau nu samen met sitelink-extensies op campagneniveau worden weergegeven.

Meer informatie over deze wijzigingen voor extensies

Als veel van uw campagnes en advertentiegroepen gebruikmaken van dezelfde sitelinks, hoeft u deze niet telkens opnieuw op te geven. U kunt sitelinks ook toevoegen vanuit de gedeelde bibliotheek. Hiermee beschikt u over een snelle en eenvoudige manier om meerdere campagnes te bewerken. Volg onderstaande stappen om sitelinks aan uw campagnes en advertentiegroepen toe te voegen.

1. Selecteer in de accountverkenner de campagne of advertentiegroep waaraan u een sitelink wilt toevoegen.
  2. Selecteer in de lijst met typen Advertentie-extensies > Sitelinks.
  3. Klik op Sitelink toevoegen en kies Sitelink voor campagne of Sitelink in advertentiegroep.
  4. Selecteer een sitelink uit uw gedeelde bibliotheek.
  5. Klik op OK.

Opmerking

Alle gedeelde items op accountniveau worden weergegeven in de gedeelde bibliotheek, zelfs als er slechts enkele campagnes zijn gedownload. Gedeelde sitelinks geven geen koppelingen weer voor campagnes die niet zijn gedownload. Voordat u sitelinks uit de weergave voor gedeelde sitelinks verwijdert, moet u controleren of ze niet zijn gekoppeld aan campagnes die niet zijn gedownload.