Undersidelinks i annoncer

Føj et undersidelink til en konto, kampagne eller annoncegruppe

Hvis du bruger de samme undersidelinks i mange af dine kampagner og annoncegrupper, er der ingen grund til at angive dem igen og igen. Tilføjelse af undersidelinks fra den delte samling i Editor er en hurtig og enkel metode til at redigere flere kampagner. Følg nedenstående vejledning for at føje undersidelinks til din konto, dine kampagner og dine annoncegrupper.

1. I kontotræet skal du vælge den konto, kampagne eller annoncegruppe, hvor du vil tilføje et undersidelink.
  2. Vælg Annonceudvidelser > Undersidelinks på typelisten.
  3. Klik på Tilføj undersidelink.
  4. Vælg et undersidelink i din delte samling.
  5. Klik på OK.

Bemærk! Alle elementer på kontoniveau vises i Delt samling, selvom nogle kampagner er downloadet. Delte undersidelinks viser ikke tilknytninger til kampagner, der ikke er downloadet. Inden du fjerner undersidelinks fra visningen Delte undersidelinks, skal du sikre dig, at de ikke er knyttet til kampagner, der ikke er downloadet.