Slik angir du budjusteringer i Displaynettverket

Google Ads Editor versjon 1.8 har støtte for de nyeste oppdateringene av publikumsmålretting. Tidligere versjoner av Google Ads Editor har ikke støtte for de nye målrettingsmetodene. Hvis du vil unngå at det oppstår feil når du laster ned, ser på og tilordner målgrupper, anbefaler vi at du oppgraderer til Google Ads Editor versjon 1.8.
Med en budjustering på -90 % reduseres budet med 90 %, til 10 % av det opprinnelige budet. På samme måte øker +900 % stedsbudet til 10 ganger det opprinnelige beløpet. Eksempel: Annonsegruppebudet ditt er på USD 2,00, og det målrettede stedet har en budjustering på +200 prosent. Budet som brukes for dette stedet, blir USD 6,00.

Sånn kan du legge til eller oppdatere budjusteringer for mål i Displaynettverket

1. Velg Søkeord og målretting > Plasseringer, Målgrupper og Kjønn eller Aldersgrupper i typelisten.
  2. Velg ett eller flere mål.
  3. Oppgi en verdi mellom -90 % og +900 % (inklusivt) under «Budjustering» i redigeringspanelet.

Relaterte linker