Bodaanpassingen voor het Display Netwerk instellen

Google Ads Editor 1.8 ondersteunt de nieuwste updates voor doelgroeptargeting. Eerdere versies van Google Ads Editor ondersteunen de nieuwe targetingmethoden niet. We raden u aan te upgraden naar Google Ads Editor 1.8 om fouten te voorkomen als u uw doelgroepen downloadt, bekijkt en toewijst.
Met een bodaanpassing van -90% verlaagt u het bod met 90% naar 10% van het oorspronkelijke bod. Met een bodaanpassing van +900% verhoogt u het locatiebod naar tien keer het oorspronkelijke bedrag. Stel dat het bod van uw advertentiegroep € 2,00 is en de targetlocatie een bodaanpassing van +200% heeft. Het bod voor die locatie wordt dan € 6,00.

Bodaanpassingen voor targets in het Display Netwerk toevoegen of wijzigen

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Plaatsingen, Doelgroepen, Geslachten of Leeftijden in de typenlijst.
  2. Selecteer een of meer targets.
  3. Geef in het bewerkingspaneel bij 'Bodaanpassing' een waarde op tussen -90% en +900% (de beide uiterste waarden zijn toegestaan).