Angiv budjusteringer på Displaynetværket

Google Ads Editor 1.8 understøtter de seneste opdateringer af målretning efter målgruppe. Tidligere versioner af Google Ads Editor understøtter ikke de nye målretningsmetoder. For at undgå fejl ved download, visning og tildeling af dine målgrupper anbefales det, at du opgraderer til Google Ads Editor 1.8.
Ved en budjustering på -90 % reduceres buddet med 90 % til 10 % af det oprindelige bud. På samme måde øges placeringsbuddet ved +900 % til ti gange det oprindelige beløb. Lad os eksempelvis sige, at dit annoncegruppebud er 10 DKK, og at den målrettede geografiske placering har en budjustering på +200 %. Det bud, der bruges for den pågældende placering, er i så fald 30 DKK.

Tilføj eller opdater budjusteringer for mål på Displaynetværket

1. Vælg Søgeord og målretning > Placeringer, Målgrupper, Køn eller Aldersgrupper på typelisten.
  2. Vælg ét eller flere mål.
  3. Under "Budjustering" i redigeringspanelet skal du indtaste en værdi fra -90 % til og med +900 %.