Hoofdlettergebruik wijzigen

Met de tool 'Hoofdlettergebruik wijzigen' kunt u snel het hoofdlettergebruik van geselecteerde items in uw account updaten, zoals de advertentietekst of de namen van campagnes en advertentiegroepen.

1. Selecteer in de gegevensweergave de rijen die u wilt bewerken.
  2. Ga naar het app-menu en selecteer Bewerken > Hoofdlettergebruik wijzigen.
    Opmerking: In Mac OS-omgevingen staat het app-menu helemaal bovenaan uw scherm:

Beschikbare opties:
    • Alles beginhoofdletter: het gebruik van een hoofdletter aan het begin van elk woord, zoals in 'Kop Van Mijn Advertentie'.
    • Als in een zin: het gebruik van een hoofdletter bij alleen de eerste letter van elke regel, zoals in 'Kop van mijn advertentie'.
    • Kleine letters: geen hoofdlettergebruik, zoals in 'kop van mijn advertentie'.
  3. Optioneel: Als u de geselecteerde rijen wilt dupliceren en de duplicaten wilt wijzigen in plaats van de oorspronkelijke items, vink dan het selectievakje 'Geselecteerde rijen dupliceren' aan.
  4. Klik op Hoofdlettergebruik wijzigen.
  5. Klik in het bevestigingsvenster op Alles wijzigen om de wijzigingen toe te passen of op Annuleren om opnieuw te beginnen.