Advertentieplanning

Advertentieplanningen importeren in een CSV-bestand

Wanneer u een CSV-bestand maakt om in Google Ads Editor te importeren, kunt u een kolom 'Advertentieplanning' opnemen om advertentieplanningen toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. De wijzigingen in de advertentieplanning moeten worden weergegeven in dezelfde rij als de campagnenaam of de sitelink die u wilt bewerken. CSV-voorbeeldbestand

Waarde kolom 'Advertentieplanning' Resultaat
(Day[time-time]) De opgegeven advertentieplanning inschakelen.
Zie de indelingsinstructies.
[] Bestaande advertentieplanningen verwijderen.
Kolom leeg laten. Geen wijzigingen.