Sitelinks

Sitelinks uitzetten op advertentiegroepniveau

U kunt met één bewerking sitelinks uitzetten voor meerdere advertentiegroepen. Dat maakt het makkelijker om meerdere advertenties tegelijk te bewerken. Dat gaat zo:
  1. Selecteer in de accountverkenner de advertentiegroep waarvoor u sitelinks wilt uitzetten.
  2. Selecteer in de typenlijst Advertentiecomponenten > Sitelinks.
  3. Klik in de gegevensweergave op Sitelink toevoegen > Sitelinks voor geselecteerde advertentiegroepen uitzetten.