Sitelinks

Sitelinks uitschakelen op advertentiegroepniveau

U kunt met één bewerking sitelinks uitschakelen voor meerdere advertentiegroepen. Dit maakt het makkelijker om meerdere advertenties tegelijk te bewerken. Dit gaat als volgt:
  1. Selecteer in de accountverkenner de advertentiegroep waarvoor u sitelinks wilt uitschakelen.
  2. Selecteer in de lijst met typen Advertentie-extensies > Sitelinks.
  3. Klik in de gegevensweergave op Sitelink toevoegen > Sitelinks voor geselecteerde advertentiegroepen uitschakelen.