Advertentieplanning

Advertentieplanningen bijwerken met de tool voor het toevoegen van meerdere items

Als u de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen' gebruikt voor campagnes of sitelinks, kunt u een kolom 'Advertentieplanning' opnemen om planningen toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen.

Hier is een voorbeeld van een campagnelijst, waarbij de eerste regel een rij met kolomkoppen is:

Campaign, Ad schedule
Campaign #3, (Tuesday[10:00-14:00])
Campaign #2, []

In dit voorbeeld wordt campagne 3 volgens de opgegeven planning gestart (dinsdags van 10:00 tot 14:00 uur) en wordt de huidige advertentieplanning voor campagne 2 uitgeschakeld.

Waarde kolom 'Advertentieplanning' Resultaat
(Dag[tijd-tijd]) De opgegeven advertentieplanning inschakelen.
Zie indelingsinstructies.
[ ] Bestaande advertentieplanningen verwijderen.
Kolom leeg laten Geen wijzigingen.