Prosessin esittely

Aloita Google Ads Editorin käyttäminen lataamalla vähintään yksi tili. Tee sitten haluamasi muutokset offline-tilassa ja lataa muutokset Google Adsiin.

1. Tarkista asetukset: Google Ads Editorin asetuksiin sisältyy uusien kampanjoiden ja muiden tärkeiden tietojen oletuskohdistus. Tarkista ennen Google Ads Editorin käyttöä omat asetuksesi valitsemalla Työkalut > Asetukset (Windows) tai Google Ads Editor > Asetukset (Mac).

2. Lataa tili: aloita lataamalla vähintään yksi Google Ads-tili.

3. Tee muutoksia tiliin: Voit tehdä yksittäisiä muutoksia (esimerkiksi kopioida ja liittää avainsanan eri mainosryhmään) tai tehdä useita muutoksia kerralla (esimerkiksi korvata usean mainoksen tekstiä tai tuoda luettelon päivitetyistä kampanjoista). Jos haluat nähdä tarkat tietynlaiseen muutokseen liittyvät ohjeet, hae tai selaa tätä ohjekeskusta.

4. Jaa muutokset (valinnainen): voit jakaa ehdottamiasi muutoksia työtovereiden tai tarkistajien kanssa ja tuoda ja tarkistaa sitten heidän muutoksensa.

5. Tarkista muutokset: suorita muutosten tarkistaminen ja korjaa mahdolliset virheet tai varoitukset ennen muutosten viemistä Google Adsiin.

6. Vie muutokset: kun muutokset on viety Google Adsiin, ne näkyvät Google Ads-tililläsi.