Descripció general del procés

Per utilitzar Google Ads Editor, primer cal que baixeu un o diversos comptes. A continuació, podeu fer canvis sense connexió i penjar-los a Google Ads.

1. Reviseu la configuració: la configuració d'Google Ads Editor inclou la segmentació predeterminada per a les campanyes noves i altres detalls importants. Abans d'utilitzar Google Ads Editor, reviseu-ne la configuració a Eines > Configuració (Windows) o Google Ads Editor > Preferències (Mac).

2. Baixeu un compte: comenceu per baixar un o diversos comptes d'Google Ads.

3. Feu canvis al compte: podeu fer canvis individuals (p. ex., copiar i enganxar una paraula clau a un grup d'anuncis diferent) o fer canvis massius (p. ex., substituir text de diversos anuncis o importar una llista de campanyes actualitzades). Per consultar instruccions detallades d'un tipus de canvi concret, navegueu pel Centre d'Ajuda o feu-hi una cerca.

4. Compartiu els canvis (opcional): podeu compartir els canvis proposats amb companys de feina o revisors i, a continuació, importar i revisar els seus canvis.

5. Comproveu els canvis: abans de publicar els canvis a Google Ads, executeu Comprova els canvis i resoleu qualsevol error o advertiment.

6. Publiqueu els canvis: quan hàgiu publicat els canvis a Google Ads, els veureu reflectits al vostre compte d'Google Ads.