Lisämuutokset URL-osoitteeseen

Jos useita URL-osoitteita on muokattava nopeasti, Lisämuutokset URL-osoitteeseen -työkalun avulla voit tehdä helposti muutoksia lopullisiin URL-osoitteisiin, lopullisiin mobiili-URL-osoitteisiin ja seurantamalleihin. Työkalun avulla voit

• vaihtaa kaikki valitut URL-osoitteet uuteen URL-osoitteeseen
  • lisätä tekstiä kaikkiin valittuihin URL-osoitteisiin
  • poistaa määritetyn parametrin kaikista valituista URL-osoitteista.
URL-osoitteiden vaihtaminen
  1. Valitse muokattavat kohteet. Jos esimerkiksi haluat muokata tekstimainosten lopullisia URL-osoitteita, valitse Mainokset > Laajennetut tekstimainokset.
  2. Valitse datanäkymästä muokattavat rivit. Voit suodattaa rivejä datanäkymästä käyttämällä puunäkymää tai tarkennettua hakua.
  3. Valitse Muokkaa-valikosta Muuta URL-osoitteet.
  4. Valitse URL-osoitteen tyyppi avattavasta Suorita toimet -valikosta.
  5. Tee muutokset.
  6. Valitse Muuta URL-osoitteet.
Useiden URL-osoitteiden lisääminen

Google Ads Editorilla voit lisätä kohteeseen useita lopullisia URL-osoitteita ja lopullisia mobiili-URL-osoitteita. Et kuitenkaan voi tehdä tätä Muuta URL-osoitteita ‑valintaikkunassa. Käytä sen sijaan datanäkymän yläosassa olevaa Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalua. Toimi seuraavasti:

• Valitse tyyppiluettelosta ja datanäkymästä kohteet, joita haluat muokata.
  • Valitse Tee useita muutoksia.
  • Liitä muutoksesi laskentataulukosta. Voit myös syöttää tiedot käsin avattavasta valikosta, josta lisätään sarakkeita muutettaville kohteille (kuten avainsanoille tai mainosryhmille) ja sarakkeita lopullisille URL-osoitteille tai lopullisille mobiili-URL-osoitteille.
  • Jos syötät tiedot käsin, täytä ne kentät, joissa on aiheeseen liittyvää tietoa, ja lisää sitten URL-osoitteet yksittäisen kentän kaikille riveille välilyönnein erotettuna (muutosten teko ei onnistu, jos erotat URL-osoitteet puolipisteellä).
  • Valitse Käsittele.

Esimerkki

Avainsana Lopullinen URL Lopullinen mobiili-URL
Avainsana1 http://a.com http://b.com http://c.com http://d.com
Avainsana2 http://a.com http://d.com http://b.com http://c.com