Een conceptcampagne toevoegen

Wanneer u wijzigingen naar een account uploadt, worden campagnes die zijn gemarkeerd als 'Concept', niet samen met de rest van uw wijzigingen geüpload. Daarom zijn conceptcampagnes ideaal om experimentele wijzigingen en campagne-instellingen door te voeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de wijzigingen onbedoeld worden doorgevoerd in uw Google Ads-account. U kunt op elk gewenst moment een conceptcampagne maken. Daarnaast kunt u de status van een niet-geüploade campagne wijzigen in 'Concept'.

Een conceptcampagne maken

1. Selecteer Campagnes in de lijst met typen.
  2. Klik op Campagne toevoegen in de dataweergave.
  3. Wijzig in het bewerkingspaneel de campagnestatus in Conceptcampagne.
  4. Geef de naam voor de campagne en het budget op.
  5. Optioneel: bewerk de andere campagne-instellingen.

Een nieuwe, niet-geposte campagne wijzigen in een conceptcampagne

1. Selecteer Campagnes in de lijst met typen.
  2. Selecteer een of meer campagnes die nooit zijn gepost. Zodra een campagne de status 'Actief', 'Onderbroken' of 'Verwijderd' heeft, kan deze niet meer worden gewijzigd in een conceptcampagne.
  3. Wijzig in het bewerkingspaneel de status in Concept. Conceptcampagnes worden in de structuurweergave aangeduid met de markering [Concept].
  • Conceptcampagnes worden in de structuurweergave aangeduid met de markering [Concept].
  • U kunt op elk gewenst moment de status van een conceptcampagne wijzigen in 'Actief' of 'Onderbroken'.
  • Zodra een campagne de status 'Actief' of 'Onderbroken' heeft, kan deze niet meer worden gewijzigd in een conceptcampagne.