Innstillinger for importering av elementer

Når du importerer elementer via en CSV-fil eller «Gjør flere endringer»-verktøyet, kan du få nye elementer som bare skiller seg fra eksisterende elementer i selve nettadressefeltene.

Tenk deg for eksempel at du har flere nye nettstedslinker som har den samme linkteksten som eksisterende nettstedslinker, men ulike endelige nettadresser. Du vil kanskje redigere nettadressene til de eksisterende nettstedslinkene (f.eks. legge til sporingskoder) eller opprette nye nettstedslinker med andre nettadresser (f.eks. for å teste en annen landingsside for den samme linkteksten).

Du kan angi hvordan de importerte elementene skal behandles i Google Ads Editor, ved å velge et av alternativene nedenfor, via Verktøy > Innstillinger (Windows) eller Google Ads Editor > Innstillinger (Mac).

Finn Importér-overskriften og Når du importerer nettstedslinker og appelementer med ulike endelige nettadresser-rullegardinmenyen på Generelt-fanen i dialogboksen for innstillinger, og velg så et av disse alternativene:

• Endre de nåværende nettadressene til nye nettadresser (standard)
    Med dette alternativet kan du redigere nettadressene til eksisterende elementer per CSV-importeringer eller via «Gjør flere endringer»-verktøyet. Du kan ikke lage to nettstedslinker der nettadressen er den eneste forskjellen, ved hjelp av CSV-importeringer eller «Gjør flere endringer»-verktøyet.
  • Opprett et nytt annonseelement hvis den endelige nettadressen er ulik
    Elementer som er like med unntak av nettadressen, anses som unike, så du kan bruke CSV-importeringer eller «Gjør flere endringer»-verktøyet til å opprette et nytt element som er helt likt et eksisterende element med unntak av nettadressen.
Merk: Veiledningen ovenfor gjelder ikke for bildeelementer. De obligatoriske kolonnene for å importere bildeelementer er «Kampanje», «Annonsegruppe» og «Bilde». Påse at «Bilde»-kolonnen inneholder en bane til en fil på disken i stedet for en bildenettadresse. Den må inneholde en absolutt bane eller en relativ bane til CSV-filens plassering. Vi anbefaler imidlertid at du spesifiserer bildebanen ved å bruke en relativ bane.

Eksempel: Hvis CSV-filen er under «Dokumenter»-mappen og bildefilen «image_1.png» er under «Bilder»-undermappen, er den relative banen for bildefilen «images/image_1.png». Hvis banen er ikke riktig angitt, kan ikke Editor finne bildefilen. Dette kan føre til at du ser feilmeldingen «Elementet mangler et bilde. Velg et bilde du vil vise i elementet.»