Configuració d'importació de recursos

Si importeu recursos mitjançant un fitxer CSV o l'eina "Fes diversos canvis", és possible que tingueu recursos nous que només es diferencien dels existents pels camps d'URL.

Suposem que teniu diversos enllaços de lloc nous amb el mateix text d'enllaç que altres enllaços de lloc existents, però amb URL visibles i finals diferents. Us pot interessar editar els URL dels enllaços de lloc existents (per exemple, per afegir codis de seguiment) o bé crear enllaços de lloc amb URL diferents (per exemple, per provar una pàgina de destinació diferent per al mateix text de l'enllaç).

Per indicar com voleu que Google Ads Editor tracti els recursos importats, a Eines > Configuració (Windows) o a Google Ads Editor > Preferències (Mac) seleccioneu una de les opcions que s'indiquen a sota.

A la pestanya General del quadre de diàleg de configuració, cerqueu la capçalera Importació i el menú desplegable En importar enllaços de lloc i recursos d'aplicació amb URL final diferents. A continuació, trieu una de les opcions següents.

• Canvia els URL existents pels nous (opció predeterminada)
    Amb aquesta opció, podeu utilitzar la importació CSV o l'eina Fes diversos canvis per editar els URL dels recursos existents. No podeu crear dos enllaços de lloc que només es distingeixen pels URL mitjançant la importació CSV o l'eina Fes diversos canvis.
  • Crea un recurs d'anunci nou si l'URL final és diferent
    Els recursos que només es distingeixen pels URL es consideren diferents, de manera que podeu utilitzar la importació CSV o l'eina Fes diversos canvis per crear un recurs nou que es distingeixi d'un d'existent només pel camp URL.
Nota: les instruccions anteriors no s'apliquen als recursos d'imatge. Les columnes necessàries per importar recursos d'imatge són "Campanya", "Grup d'anuncis" i "Imatge". Assegureu-vos que la columna "Imatge" contingui un camí a un fitxer al disc en comptes d'un URL d'imatge. Ha de contenir un camí absolut o un camí relatiu a la ubicació del fitxer CSV. Tanmateix, us recomanem que especifiqueu el camí de la imatge mitjançant un camí relatiu.

Per exemple, si el fitxer CSV està situat a la carpeta "Documents" i el fitxer d'imatge "imatge_1.png" a la subcarpeta "Imatges", el camí relatiu per al fitxer d'imatge és "imatges/imatge_1.png". Si el camí no s'ha especificat correctament, Editor no pot trobar el fitxer d'imatge, cosa que pot produir l'error "Falta una imatge al recurs. Trieu-ne una per al recurs".