Apparaatvoorkeuren voor advertenties opgeven

U kunt een apparaatvoorkeur (mobiel of alles) opgeven voor elke tekst-, dynamische zoek-, beeld- of display-advertentie, met uitzondering van uitgebreide tekstadvertenties en responsieve display-advertenties.

Als een advertentiegroep voor mobiele apparaten geoptimaliseerde advertenties en normale advertenties bevat, worden op mobiele apparaten alleen advertenties die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten weergegeven, en op computers en tablets alleen normale advertenties.

1. Selecteer Advertenties in de lijst met typen en kies het type advertentie dat u wilt updaten.
  2. Selecteer een of meer advertenties.
  3. Selecteer Mobiel of Alles onder 'Apparaatvoorkeur' op het bewerkingspaneel.