Redigera högsta CPC-bud för sökord

Du kan ändra enstaka högsta CPC-bud (kostnad per klick) för sökord eller ändra flera bud samtidigt.

Markera och redigera specifika högsta CPC-bud för sökord

1. Välj  Sökord typlistan.
  2. Markera ett eller flera sökord som du vill redigera.
  3. Redigera det högsta CPC-budet i  redigeringspanelen. Om du har markerat fler än ett sökord tillämpas det nya budet på alla markerade sökord.

Importera nya högsta CPC-bud för sökord

Om du vill importera nya bud för befintliga sökord använder du CSV-import eller verktyget Gör flera ändringar och ta med en kolumn för högsta CPC-bud.

Verktyget Avancerade budändringar

I verktyget Avancerade budändringar finns flera olika sätt att redigera buden för de sökord du har markerat.