Maximum CPC-biedingen voor zoekwoorden bewerken

U kunt de maximum CPC-biedingen (kosten per klik) voor zoekwoorden afzonderlijk wijzigen, maar u kunt ook meerdere biedingen tegelijkertijd aanpassen.

Maximum CPC-biedingen voor zoekwoorden selecteren en bewerken

1. Selecteer Zoekwoorden  in de lijst met typen.
  2. Selecteer een of meer zoekwoorden die u wilt bewerken.
  3. Bewerk het maximum CPC-bod in het bewerkingspaneel . Als er meerdere zoekwoorden zijn geselecteerd, is het nieuwe bod van toepassing op alle geselecteerde zoekwoorden.

Nieuwe maximum CPC-biedingen voor zoekwoorden importeren

Als u nieuwe biedingen voor bestaande zoekwoorden wilt importeren, gebruikt u de tool Csv importeren of Meerdere wijzigingen aanbrengen en voegt u een kolom voor de maximum CPC-biedingen toe.

Tool Geavanceerde bodwijzigingen

De tool Geavanceerde biedingswijzigingen biedt verschillende manieren waarop u de biedingen van de door u geselecteerde zoekwoorden kunt wijzigen.