Granska de senaste kontoändringarna

Hämta de senaste ändringarna för att se eventuella uppdateringar som skett i ett Google Ads-konto sedan senaste gången du hämtade det till Google Ads Editor.

Hämta uppdateringar (Hämta senaste ändringar)

1. Klicka på Hämta senaste ändringar i verktygsfältet.
  2. Välj antingen Grunddata eller Mer data.

Om du gör ändringar över en liten uppsättning kampanjer är alternativet grunddata vanligtvis snabbare. Om du gör ändringar i flera kampanjer, är alternativet mer data vanligtvis snabbare. Detta alternativ inkluderar dessutom uppskattade bud för visning högst upp på sidan, uppskattade förstasidesbud och kvalitetsresultat.

3. Välj den del av kontot som du vill hämta. Läs om alternativen.
  4. Klicka på OK.

Obs!

Du kan schemalägga hämtningar så att du får de senaste ändringarna, både grundläggande och mer detaljerad data.

Ej upplagda ändringar

Om du har ändringar som du inte har lagt upp i en kampanj, och om du inte inkluderar den kampanjen i ditt urval, förlorar du dessa ändringar. Om så är fallet visas en varning och du kan avbryta hämtningen.

Granska hämtade ändringar

När du har hämtat de senaste ändringarna är de markerade så att du kan granska dem. Se fler rader i datavyn och ta bort färgmarkeringen genom att ta bort granskningssammanfattningen.

Så filtrerar du dina hämtade ändringar:

Klicka på sökmenyikonen Avancerad sökning > Visa filter och välj det filter du vill använda. Klicka på Endast kontouppdateringar för att se hämtade ändringar, eller Endast kontouppdateringar med ändringar som inte har lagts upp för att se poster där det finns både hämtade ändringar och lokala ändringar som inte har lagts upp.

Lösa motstridiga ändringar:

• Använd den hämtade versionen.
    Högerklicka på raden och välj Återställ.
  • Behåll versionen som inte har lagts upp.
    Du behöver inte göra någonting. Ändringen tillämpas när du lägger upp dina ändringar.

Klicka på Ändringarna har granskats när du vill stänga granskningspanelen och ta bort färgmarkeringen.