Gå gjennom nylige kontoendringer

Last ned nylige endringer for å se eventuelle oppdateringer som er gjort i en Google Ads-konto etter forrige gang du lastet den ned til Google Ads Editor.

Last ned oppdateringer (hent nylige endringer)

1. Klikk på Hent nylige endringer på verktøylinjen.
  2. Velg enten Grunnleggende eller Flere data.

Hvis du gjør endringer på tvers av et lite sett med kampanjer, er «Grunnleggende»-alternativet vanligvis raskere. Hvis du gjør endringer på tvers av mange kampanjer, er «Flere data»-alternativet vanligvis raskere. «Flere data»-alternativet omfatter også anslag for topplasseringsbud, anslag for førstesidebud og kvalitetspoeng.

3. Velg den delen av kontoen du vil laste ned. Finn ut mer om alternativene.
  4. Klikk på OK.

Vær oppmerksom på følgende

Du kan planlegge nedlastninger, slik at du mottar nylige endringer – både alternativet «grunnleggende» og «flere data».

Endringer som ikke er lagt inn

Hvis en kampanje inneholder endringer som ikke er lagt inn, og du ikke tar med denne kampanjen i utvalget, mister du endringene som ikke er lagt inn. I så fall får du opp en advarsel, og du kan avbryte nedlastingen.

Gjennomgang av nedlastede endringer

Når du har lastet ned nylige endringer, blir de nedlastede endringene uthevet for at du skal kunne gjennomgå dem. Hvis du vil se flere rader i datavisningen og fjerne fargeuthevingen, forkaster du gjennomgangssammendraget.

Slik filtrerer du de nedlastede endringene:

Klikk på menyikonet for søk Avansert søk > Se filtre, og velg filteret du vil bruke. Klikk på Bare kontooppdateringer for å se de nedlastede endringene, eller klikk på Bare kontooppdateringer med endringer som ikke er lagt inn for å se elementene som inneholder både nedlastede endringer og endringer som ikke er lagt inn.

Slik retter du opp i motstridende endringer:

• Bruk den nedlastede versjonen
    Høyreklikk på raden, og klikk deretter på Tilbakestill.
  • Behold versjonen som ikke er lagt inn
    Du behøver ikke å gjøre noe. Endringen blir brukt når du legger inn endringene dine.

Klikk på Ferdig med å gå gjennom endringer for å lukke gjennomgangspanelet og fjerne fargeuthevingen.

Relaterte linker