Targeting op locatie

Meerdere locatietargets toevoegen

Plakken in de tool 'Meerdere wijzigingen aanbrengen'

Volg de onderstaande stappen als u meerdere locatietargets wilt toevoegen in Google Ads Editor.

1. Selecteer Zoekwoorden en targeting > Locaties in de lijst met typen.
  2. Klik op Meerdere wijzigingen aanbrengen.
  3. Selecteer onder 'Bestemming' de optie Mijn gegevens bevatten kolommen voor campagnes en/of advertentiegroepen of Geselecteerde bestemmingen gebruiken.
  4. Typ of plak uw wijzigingen in het raster.
  5. Klik op Verwerken.
  6. Klik op Wijzigingen voltooien en beoordelen om verder te gaan.
  7. Klik op Behouden als u de uitstaande wijzigingen aan uw account wilt toevoegen.

Locaties via een CSV-bestand importeren

Meer informatie over het importeren van een CSV-bestand.

Tips voor het toevoegen van locaties met behulp van een CSV-importbestand

• Voeg een kolom 'Locatie' toe aan het CSV-bestand.
  • Optioneel: voeg een kolom 'Locatie-ID' toe met geldige locatie-ID's.
  • Voer elke locatie in een eigen rij in.
  • Gebruik de volgende indeling om doelen in de nabije omgeving toe te voegen: (afstand:breedtegraad:lengtegraad). Bijvoorbeeld: (10mi:33.728536:-118.084102) of (20km:54.162434:-112.148438)
Nieuwe locaties die zijn voorzien van een geel waarschuwingsteken, zijn nog niet geïdentificeerd. Meer informatie over hoe u locaties identificeert.