Negative søgeord

Fjern negative søgeord

Du kan fjerne negative søgeord enkeltvis, eller du kan fjerne flere negative søgeord på én gang.

Fjern individuelle negative søgeord

1. Vælg Søgeord og målretning > Søgeord, negative.
  2. Vælg et eller flere negative søgeord, der skal fjernes.
  3. Klik på Fjern.

Fjern flere negative søgeord på annoncegruppeniveau

1. Vælg Søgeord og målretning > Søgeord, negative.
  2. Klik på Foretag flere ændringer.
  3. Vælg Fjern ud for "Masseændringshandling".
  4. Indtast eller indsæt de data, der skal fjernes, i skemaet.
  5. Klik på Start behandling.
  6. Klik på Afslut og gennemse ændringer for at fortsætte. Klik på Fortryd og annuller for at afslutte handlingen.
  7. Hvis du vil tilføje de afventende ændringer på din konto, skal du klikke på Behold. Hvis du vil fortryde ændringerne, skal du klikke på Afvis.

Fjern negative søgeord på annoncegruppeniveau, samtidig med at du tilføjer eller opdaterer andre søgeord

Du kan bruge værktøjet Foretag flere ændringer til at ændre status for flere søgeord og negative søgeord samtidig. Du skal blot inkludere søgeordstype og statusoplysninger på din søgeordsliste, hvorefter Google Ads Editor tilføjer, opdaterer og fjerner de søgeord, som du har angivet. Her er et eksempel på en søgeordsliste:

• røde sko, eksakt, 0,50, http://www.example1.com, fjernet
  • blå sko, negativt, 0,30, http://www.example2.com, fjernet
  • nye sko, negativt, 0,80, http://www.example3.com, aktiveret
  • brugte sko, eksakt, 0,70, http://www.example.4.com, aktiveret

Hvis du indtaster denne liste i værktøjet Foretag flere ændringer, fjernes de to første søgeord, og de to sidste søgeord tilføjes eller opdateres. Bemærk, at listen indeholder både positive og negative søgeord. Få flere oplysninger om redigering af dine søgeord.

Fjern flere negative søgeord på kampagneniveau

1. Vælg Søgeord og målretning > Søgeord, negative.
  2. Klik på Foretag flere ændringer.
  3. Vælg Fjern ud for "Masseændringshandling".
  4. Indtast eller indsæt de data, der skal fjernes, i skemaet.
  5. Klik på Start behandling.
  6. Klik på Afslut og gennemse ændringer for at fortsætte. Klik på Fortryd og annuller for at afslutte handlingen.
  7. Hvis du vil tilføje de afventende ændringer på din konto, skal du klikke på Behold. Hvis du vil fortryde ændringerne, skal du klikke på Afvis.

Fjern nogle negative søgeord på kampagneniveau, samtidigt med at du tilføjer andre

Du kan bruge værktøjet Tilføj flere negative søgeord på kampagneniveau til at fjerne negative søgeord på kampagneniveau og samtidigt tilføje andre. Du skal blot medtage den nye status (fjernet) på din søgeordsliste, hvorefter Google Ads Editor tilføjer og fjerner alle dine negative søgeord på kampagneniveau i én arbejdsgang. Her er et eksempel på en søgeordsliste:

• røde sko, fjernet
  • blå sko, fjernet
  • nye sko, normal
  • brugte sko, normal

Hvis du indtaster denne liste i værktøjet Tilføj flere negative søgeord på kampagneniveau, fjernes de to første søgeord, og de to sidste søgeord tilføjes.

Find og fjern flere negative søgeord med Avanceret søgning

1. Klik på søgemenuikonet Avanceret søgning > Søgeværktøj.
  2. På rullemenuen skal du vælge Alle.
  3. På den næste rullemenu skal du vælge indeholder.
  4. Indtast dit søgeord, og klik derefter på knappen Søg.
  5. Vælg Søgeord og målretning > Søgeord, negative på typelisten for at få vist alle de søgeord, der matcher din søgning.
  6. Vælg de søgeord, som du vil fjerne, og klik på Fjern. Du kan gentage disse trin, hvis du vil finde og fjerne flere søgeord.