Fjern søgeord

Du kan fjerne søgeord enkeltvis, eller du kan fjerne flere søgeord på én gang.

Bemærk! Søgeords-id'er påvirkes af dine søgeordsændringer. Handlinger som redigering af et søgeord (f.eks. tilføjelse eller fjernelse af en endelig webadresse) eller fjernelse eller genupload af et søgeord vil bevare det samme id og den samme historiske aktivitetststatistik, så længe søgeordets matchtype og tekst eller streng forbliver den samme. Begge disse handlinger vil dog sende dine søgeord tilbage til gennemgang.

Vælg individuelle søgeord, der skal fjernes

1. Vælg den konto, kampagne eller annoncegruppe, som indeholder de søgeord, der skal fjernes, i trævisningen.
  2. Vælg Søgeord.
  3. Vælg et eller flere søgeord.
  4. Klik på Fjern.
  5. De fjernede søgeord vises i datavisningen med en gennemstregning og et "-" ud for dem.

Fjern et sæt søgeord fra specifikke annoncegrupper

1. Klik på Foretag flere ændringer.
  2. Vælg Fjern ud for "Masseændringshandling".
  3. Indtast eller indsæt de data, der skal fjernes, i skemaet.
  4. Klik på Start behandling.
  5. Klik på Afslut og gennemse ændringer for at fortsætte. Klik på Fortryd og annuller for at annullere handlingen.
  6. Klik på Behold for at føje de afventende ændringer til din konto. Klik på Afvis for at fortryde ændringerne.

Fjern bestemte søgeord, samtidigt med at du tilføjer eller opdaterer andre

Du kan bruge værktøjet Foretag flere ændringer til at ændre status for flere søgeord på én gang. Du skal blot medtage den nye status (aktiveret, sat på pause eller fjernet) for hvert søgeord, hvorefter Google Ads Editor tilføjer, opdaterer og fjerner alle søgeordene på én gang. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer dine søgeord.

Fjern et sæt søgeord fra en konto (hvor kampagne- eller annoncegruppenavnene er ukendte)

1. Klik på søgemenuikonet Avanceret søgning, og klik derefter på Søgefunktion.
  2. På rullemenuen skal du vælge Alle > Søgeord > Søgeord.
  3. På den næste rullemenu skal du vælge indeholder.
  4. Indtast dit søgeord, og klik derefter på knappen Søg.
  5. Vælg Søgeord for at se alle de søgeord, der matcher din søgning.
  6. Vælg de søgeord, som du vil fjerne, og klik på Fjern. Du kan gentage disse trin, hvis du vil finde og fjerne flere søgeord.

Du kan bruge værktøjet Foretag flere ændringer til at erstatte dine aktuelt valgte søgeord med et nyt sæt søgeord. I trin 1 i værktøjet skal du markere afkrydsningsfeltet med navnet "Erstat hele indholdet af destinationsannoncegrupperne med disse søgeord". Dine nuværende søgeord fjernes og erstattes af dit nye sæt søgeord.