Hämta, visa eller dölja borttagna objektflytt

I inställningarna för Google Ads Editor kan du ange om du vill hämta borttagna kampanjer och annonsgrupper, samt om du vill visa eller dölja borttagna objekt som redan har hämtats.

Inställningar för hämtning

Så här anger du om Google Ads Editor ska hämta borttagna kampanjer och annonsgrupper:

1. Välj Verktyg > Inställningar (Windows) eller Google Ads Editor > Inställningar (Mac).
  2. Klicka på fliken Hämta och visa och markera eller avmarkera Hämta borttagna kampanjer och annonsgrupper.
  3. Klicka på OK.

De ändrade inställningarna börjar gälla nästa gång du hämtar kontot (Konto > Fullständig hämtning).

Inställningar för att visa och dölja

Om du har hämtat borttagna objekt i Google Ads Editor kan du när som helst välja om du vill visa eller dölja dem.

1. Välj rullgardinspilen i huvudet på kontoträdet.
  2. Välj vilka typer av kampanjer och annonsgrupper som du vill se i kontoträdet. Alla andra poster döljs.
  3. Visa alla poster genom att välja Alla kampanjer och Alla annonsgrupper, eller klicka på Återställ till standard.